5 Ekim 2019 Cumartesi

Saray’dan operasyon için sinyal

Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyonun sinyali Saray’dan geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstiklal Marşı’nın “Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın!” dörtlüğünü paylaşması dikkat çekti.

BOLD- Kıbrıs harekatının başlaması için verilen “Ayşe tatile çıksın” mesajı gibi Fırat’ın doğusuna düzenlenecek harekatın sinyali de İstiklal Marşı ile verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, olası bir operasyonla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“ARKADAŞ YURDUMA ALÇAKLARI UĞRATMA SAKIN”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, paylaşımında, “Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın; Kim bilir, belki yarın… belki yarından da yakın” mesajını vermesi dikkat çekti.

ZIRHLI ARAÇLAR SINIRDA

Altun’un mesajı sonrası sınıra zırhlı araçların sevkedilmesi dikkat çekti. Şanlıurfa’daki 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan hareket eden 10 TIR üzerindeki zırhlı araçlar Suriye sınırındaki Akçakale ilçesine sevk edildi. Araçların Suriye sınır hattında konuşlandırılacağı öğrenildi.

 

Pompeo’dan tehdit gibi açıklama: “Yasa dışı sondajın kabul edilemeyeceğini Türklere söyledik”

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder