25 Aralık 2019 Çarşamba

1990’ların efsane Chicago Bulls’unu anlatan belgeselden fragman yayınlandı

1990’lı yıllarda 6 şampiyonluk alarak 20. yüzyılın sonuna damga vuran Michael Jordan’lı Chicago Bulls’un öyküsünü anlatan The Last Dance isimli belgeselden fragman yayınlandı.

BOLD– Bulls’un son şampiyonluğunu elde ettiği 1997-98 sezonunda özel izinle elde edilen 500 saatlik görüntüler temel alınarak hazırlanan belgeselde takımın ünlü taraftarları olan Barack Obama, Justin Timberlake, Carmen Electra gibi isimler de yer alıyor.

Michael Jordan, Scottie Pipen ve Dennis Rodman


EFSANE KADRONUN EFSANE YILLARI

Chicago Bulls 90’lı yıllar boyunca finale yükselme başarısı gösterdiği 6 yılın hepsinde de şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı. NBA’de bir gelenek olan “şampiyonluk yüzüğü”nün altı kez kazanılmasında baş antrenör (coach) Phil Jackson yönetiminde Michael Jordan, Scottie Pippen, Steve Kerr, Dennis Rodman her biri efsane statüsüne yükselmiş büyük oyuncuların varlığı etkili oldu.

VİZYON HAZİRANDA
Netflix ve ESPN’in birlikte hazırladıkları ve 10 bölümden oluşacak belgeselin yönetmen koltuğunda The Fab Five, The ’85 Bears ve Andre the Giant gibi belgesellere de imza atmış olan Jason Hehir oturuyor. Yapımcılığını Hank Aaron: Chasing the Dream isimli spor belgeseli ile Oscar adaylığı elde eden Michael Tollin’in üstlendiği The Last Dance’in Haziran 2020’de yayınlanması bekleniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder