27 Aralık 2019 Cuma

Yılın son vizyonunda 8 yeni film var

2019’un son vizyon haftasında 3’ü yerli 8 yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Türkiye’deki sinemalarda yılın son vizyon haftasında gösterime girecek filmler arasında en dikkat çekeni Küçük Joe… Cannes Film Festivali’nden en iyi kadın oyuncu (Emily Beecham) ödülüyle dönen filmin yanı sıra küçük izleyiciler için de sevilen TV serisi Rafadan Tayfa’nın Göbeklitepe macerası vizyonda…

İşte 27 Aralık Cuma günü vizyona giren filmler…

KÜÇÜK JOE

Laboratuvarda yaratılan bir bitki kokusuyla en depresif durumlarda bile insanı mutlu etmesiyle bir anda çok meşhur hale gelir. Fakat kolay olan her şeyin ardında bir karanlık olduğu unutulmamalıdır. Jessica Hausner’ın yönettiği filmde Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox, Kit Connor, Phénix Brossard, David Wilmot rol alıyor.

RAFADAN TAYFA 2: GÖBEKLİTEPE

TV ekranlarının sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa bir kez beyaz perdede. Tayfa üyesi Akın, Şanlıurfa’daki bir arkadaşından içinde bakır sini bulunan bir paket alır. Sininin Göbeklitepe ile ilgili olduğunun anlaşılması üzerine ekip yeni bir maceraya atılmaya hazırdır.

SANCTUARY: POPULATION ONE/ BARINAK

Bütün dünya gizemli bir salgının pençesinde yok olurken Ethan bir yolculuğa çıkmak zorundadır. Christopher Foran, Jemma Hendricks, Sean Millington, Ely Jackson gibi isimlerin rol aldığı filmi Lilly Heart Marriott yönetiyor.

BLACK CHRISTMAS

Noel konulu bir korku filmi her yıl sonunda sinemanın olmazsa olmazıdır. 1974’te çekilen aynı adlı filmin yeniden çevrimini Sophia Takal yönetiyor. Sıkı arkadaş olan bir grup genç kadın tam da Noel arifesinde gizemli bir katil tarafından avlanmaya başlar. Imogen Poots, Cary Elwes, Brittany O’Grady ve Aleyse Shannon başrollerde.

ASLAN PARÇAM

Kalp hastası Ali ve onun için elinden geleni yapan ağabeyi Zeki’nin bazen komik bazen hüzünlü hikayesi… Hacı Ali Konuk, Ergin Kılıkçıer ve Eyüp Ergüven’in başrolde olduğu filmi Okan Ege Ergüven yönetiyor.

LARA

60. yaş gününde piyanist oğlunun konserine gitmeye karar veren Lara’nın, bu süreçte oğluyla olan ilişkisini ve kendi geçmişini sorgulamaya başlamasını anlatan film Karlovy Vary Film Festivali’nden jüri özel ödülü aldı. Jan Ole Gerster’in yönettiği filmde Corinna Harfouch ve Tom Schilling başrollerde…

ŞUURSUZ AŞK

Ebru Ceylan ve İsmail Hacıoğlu’nun başrolü paylaştığı filmin yönetmeni Umut Ertek. 1980’lerde geçen bir hikayede Yusuf ve Menekşe’nin bir akıl hastanesinde tedavi olurken yeşeren aşkı anlatılıyor.

ASTRAL BOYUT

Annesinin ölümüyle yaşadığı zor anları astral deneyimle aşmaya çalışan Alex, nasıl bir tehlikenin kapısını araladığından habersizdir. Frank Dillane, Catherine Steadman, Damson Idris, Vanessa Grasse ve Trevor White’ın rol aldığı filmi Chris Mul yönetiyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder