26 Aralık 2019 Perşembe

Yusuf Yazıcı kendini ‘aile hekimlerine’ emanet etti

Fransa’nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı, geçirdiği talihsiz sakatlık sonrası sezonu kapatmıştı. Yıldız futbolcu, memleketi Trabzon’da aile büyüklerini ziyaret ederek moral buldu.

BOLD – Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de forma giyen ve Monaco maçında yaşadığı sakatlığın ardından sağ diz çapraz bağları kopan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, memleketi Trabzon’da aile büyüklerini ziyaret etti. Anneannesini ve Babaannesini elini öpmeye giden yıldız oyuncu, yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Aile büyükleri ile fotoğraflarını paylaşan Yazıcı, samimi ve esprili paylaşımda bulunarak takipçilerini gülümsetti.

KENDİSİNİ AİLE HEKİMLERİNE EMANET ETTİ

Talihsiz bir biçimde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve EURO 2020’de de forma giyme ihtimali oldukça zayıf olan Yusuf Yazıcı, sakatlığına rağmen moralinin oldukça yüksek olduğu görüldü. Yaptığı paylaşımlarla kendisini sevenleri bu mutlu anlarına ortak etti. Anneanne ve Babaannesi ile birlikte çektiği fotoğraflarını altına “Aile hekimlerime muayene oldum. Yoğun bir kara lahana, mısır ekmeği ve kemik suyu tedavisi uygulamayı uygun gördüler. Anneannem, Babaannem” ifadelerini kullanarak nasıl çabuk iyileşeceğinin formülünü de gösterdi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder