26 Aralık 2019 Perşembe

Trabzonspor Ndiaye transferini bitirdi, resmi imza 4 Ocak’ta

Trabzonspor, Badou Ndiaye’yi 1.5 yıllığına kiralama konusunda kulübü Stoke City ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Bordo-Mavili kulüp yarım sezon için oyuncuya 1 milyon euro’dan fazla ödemeyecek.

BOLD – Süper Lig’de zirve iddiasını sürdüren Trabzonspor, devre arası transferinde ilk hamlesini yaptı. Bordo-Mavili kulüp uzun süredir Badou Ndiaye için görüşmeleri sürdürüyordu. Trabzonspor Yönetimi, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte 1.5 yıllığına kiralamayı başardı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 Ocak’ta Antalya’da başlayacak kampa katılması bekleniyor.

YARIM SEZONLUK FİYATI BELLİ OLDU

Kadro maliyetini düşürmek için devre arasında en az 4-5 oyuncusunu gönderecek olan İngiliz ekibiyle yapılan anlaşmaya göre, Ndiaye’nin tüm maaşını Trabzonspor karşılayacak. Championship ekibinde garanti ücret olarak yaklaşık 2 milyon euro kazanan Ndiaye’nin, Fırtına’ya yarım sezonluk maliyeti 1 milyon euro’yu geçmeyecek. Badou Ndiaye daha önce Türkiye’de Osmanlıspor ve Galatasaray formalarını giymişti. Galatasaray’dan 17 milyon euro’ya Stoke City’e transfer olmuştu.

TRANSFER DÖNEMİ 4 OCAK’TA AÇILIYOR

Futbol Fedarasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ara transfer dönemi 4 Ocak tarihi ile başlıyor. Aynı tarihte Bordo-Mavililer, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarına start verecek. Ndiaye’nin devre arası kampında takıma katılacağı belirtiliyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder