25 Aralık 2019 Çarşamba

ABD’de Noel Baba’ya benzetilen soyguncu önce bankayı soydu, sonra paraları saçtı

ABD’nin Kolorado eyaletinde Noel öncesi banka soyan beyaz sakallı bir adam, çaldığı paraları havaya saçtı. Görgü tanıkları, beyaz sakallı hırsızın, çaldığı paraları havaya savururken “Mutlu Noeller” diye bağırdığını belirtti.

BOLD – ABD’nin Colorado eyaletinde polis, bir kişinin bankadan çaldığı binlerce doları ‘Mutlu Noeller’ diyerek havaya saçtığını açıkladı. Polisin açıklamasına göre 65 yaşındaki David Wayne Oliver, Colorado’da Academy Bankası’na yaptığı silahlı soygun sonrası yakınlardaki bir kafede yakalandı ve banka soygunundan gözaltına alındı.

Soygun, Colorado Springs şehrindeki Academy isimli bankada öğle saatlerinde gerçekleşti. Yerel bir haber kanalına konuşan görgü tanığı, “Bankayı soyduktan sonra, dışarı çıktı ve tüm parayı etrafa saçmaya başladı” diye olayı anlattı.

KAFEDE GÖZALTINA ALINMAYI BEKLEDİ

Banka soyguncusunun, torbadaki paraları saçarken “Mutlu Noeller” diye bağırdığı belirtildi. Görgü tanıkları sakallı şüphelinin, soygun sonrası yakındaki bir kafeye giderek, burada gözaltına alınmayı beklediğini de aktardı. Çalınan paraların kent sakinlerince, sokaktan toplandığı ve bankaya iade edildiği bildirildi.

ABD medyasında, beyaz sakallı şüpheli Noel Baba’ya da benzetildi. El Paso County cezaevinde tutulan Oliver’in perşembe günü hakim karşısına çıkacağı kaydedildi.

Nijerya’da kaçırılan biri Türk 19 denizci korsanlardan kurtarıldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder