26 Aralık 2019 Perşembe

Karamollaoğlu’ndan “Yerli otomobil başarısız olacak” çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın tanıtımı yapılacak yerli otomobilin yerli olmadığını ifade ederek, bu projenin başarısız olacağının altını çizdi. SP Lideri, iktidarın en başarılı olduğu konunun rakamlarla oynamak olduğunun altını çizdi.

BOLD Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın tanıtımı yapılacak yerli otomobille ilgili açıklamalarda bulundu. Otomobilin İtalya’da yapıldığını belirten Karamollaoğlu, yerli otomobil projesinin başarısız olacağını ifade etti.

CİDDİ BİR İŞ KONAMADI KONAMAZ DA

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, yerli otomobil gündemine de değinerek otomobilin yerli olmadığını savundu. Saadet Lideri, hatta yerli otomobilin başarısız olacağına değindi. Temel Karamollaoğlu, açıklamasında 27 Aralık’ta İtalya’dan getirilen yerli otomobilin tanıtımının yapılacağını hatırlatarak, “Bu iktidar iş başına geleli 17 yıl oldu. Birçok vaatte bulundu. Yerli uçak, yerli otomobil gibi. Ancak ortaya ciddi bir şey konulmadı, konulamaz da” dedi.

İKTİDAR RAKAMLARLA OYNAMAKTA MAHİR

İktidarın en başarılı olduğu konunun kötüye giden ekonomide rakamlarla oynamak olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, “Maliye Bakanlığı tebliğinde yeniden değerleme oranını yüzde 22,58 olarak belirledi. Pasaport harçları, trafik cezaları, yurt dışından gelen cep telefonu gibi vergiler bu rakam üzerinden belirlenecek. Bir tek Cumhurbaşkanı, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni çok bulmuş ‘vatandaş nasıl araba alacak’ diye düşünmüş. Bu nedenle sadece MTV zammı yüzde 12 kalacak. Ancak iş asgari ücretlinin, memurun ücretine zam yapmaya gelince iktidar üzerinde oynadığı enflasyon üzerinden veriyor” dedi.

BETON ANLAYIŞI İFLAS ETTİ

Ekonomide yaşanan gelişmelere değinerek sözlerine devam eden Karamollaoğlu, medyaya yansıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Çin’e satışı yönündeki haberler ile ilgili, “İtalyan şirketin hisselerini Çin’in alması söz konusuymuş. Bu durum iktidarın kaynakları betona gömen zihniyetinin iflas ettiğinin en net örneğidir” dedi.

AKP, İDLİP KONUSUNDA NEDEN SESSİZLER?

Suriye’nin İdlib kentinde yaşananlara değinen Karamollaoğlu, “İdlib’de bir katliam yaşanıyor. Buranın Rusya ve Suriye tarafından bombalanması nedeniyle orada yaşayanlar yani hükümetin ‘biz sizi koruyacağız’ dediği insanlar şimdi canlarını kurtarmak için Türkiye’ye doğru gelmeye başlıyorlar. Peki, konu Suriye, İdlib olunca aslan kesilenler şimdi nerede? Neden sessizler?” diye sordu.

Enes Kanter ‘Freedom’ yazdı, Kanada’da double-double yaptı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder