25 Aralık 2019 Çarşamba

74’lük Mircea Lucescu yine iş başında

Türkiye Milli takımından ayrıldıktan sonra boşta kalan Mircea Lucescu, İsviçre’nin Sion takımı ile anlaşmaya vardı. Sion başkanı Constantin, 2 Ocak’ta Lucescu ile resmi imzaları atacaklarını duyurdu.

BOLD – Mircea Lucescu yine görev başında. Rumen teknik adam Mircea Lucescu, ilerleyen yaşına rağmen bir kez daha kulüp takımı çalıştırmaya hazırlanıyor. 74 yaşındaki Lucescu, Sion ile görüşme halinde olduğu İsviçre temsilcisinin başkanı Christian Constantin tarafından resmen açıklandı. Constantin iddialar üzerine yaptığı açıklamada yakın zamanda İsviçre’de Lucescu ile bir araya geldiğini doğrulayarak, “Bay Lucescu 2 Ocak’ta sözleşme imzalamak için İsviçre’de olacak.” sözlerini kullandı.

EN SON ZENİT’İ ÇALIŞTIRMIŞTI

En son kulüp takımı olarak 2017 yılında Zenit’i çalıştıran Lucescu, Türkiye A Milli Takımı’nda da 2 yıl görev yaptı. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş’ta da teknki patronluk yapan Rumen hoca her iki takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Mircea Lucescu kariyerinin en parlak dönemini ise Shaktar Donetsk’te geçirdi.

Galatasaray’da operasyon üç yıldız gönderiliyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder