10 Eylül 2021 Cuma

AKP’liler de Erdoğan sonrasına hazırlanıyor: AKP’den kaç Erdoğan Bayraktar çıkacak?

Kamuoyu araştırmalarında oylarının hızla eridiği ortaya çıkan AKP içerisinden itiraflar da gelmeye başladı. 17-25 Aralık döneminin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar önce soruşturma dosyasındaki her şeyin doğru olduğunu kabul etti, ardından da Yüce Divan’da yargılanmaya hazır olduğunu vurguladı. Gazeteci Adem Yavuz Arslan Youtube kanalında Bayraktar gibi AKP içerisinde konuşmak için sıraya giren kaç kişinin olduğunu yorumladı.   

BOLD –  Gazeteci Adem Yavuz Arslan Youtube kanalında art arda itiraflarda bulunan ve yargılanmaya hazır olduğunu belirten 17-25 Aralık döneminin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı ele aldı. Arslan, AKP’de Erdoğan Bayraktar gibi savcıya konuşmak için sıraya girenlerin kimler olduğunu açıkladı.

AKP’Lİ İSİMLER ERDOĞAN SONRASINA HAZIRLANIYOR

Arslan, video ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Erdoğan rejimi ne yaparsa yapsın 17 Aralık dosyası önüne çıkıyor. Dönemin Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bu kez de gazeteci Fikret Bila’ya konuştu ve ‘tarafsız bir savcı arıyorum’ dedi.

Peki bu ne anlama geliyor ? AKP’de Erdoğan Bayraktar gibi savcıya konuşmak için sıraya giren başka kimler var?

Herkes gibi AKP’li isimler de ‘Erdoğan sonrasına’ hazırlanıyor.

Bu video da ayrıca Erdoğan’ın BM toplantısı sırasında karıştığı kavgaya dair ilk kez duyacağınız detayları anlatıyorum.

17 Aralık’tan aylar önce hangi AKP’li isimlerin bana gelip ne sorduğunu da anlatıyorum.”

 

 

İşkence devam ediyor: Temmuz’da 248 kişi işkence ve kötü muamele gördü

AKP’liler de Erdoğan sonrasına hazırlanıyor: AKP’den kaç Erdoğan Bayraktar çıkacak? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder