7 Eylül 2021 Salı

Erdoğan önce unuttu sonra karıştırdı

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tshisekedi ile ortak basın toplantısında konuşan Erdoğan, Afganistan ile ilgili bir soruya cevap verirken Kabil Havalimanının adını unuttu. Bir süre duraksayan Erdoğan daha sonra Katar Havalimanı ifadesini kullandı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tshisekedi ile ortak basın toplantısında konuştu.

Erdoğan, Afganistan’da kurulan geçici hükümetle ilgili açıklamalarda bulundu. “Geçici kabine nereye kadar devam eder biz bilemeyiz” diyen Erdoğan açıklama yaptığı esnada bir ara duraksadı. Kısa duraksamanın ardından Erdoğan, Türkiye’nin yakından ilgilendiği Kabil Havalimanı’ndan söz ederken Katar Havalimanı ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın hasta olduğu iddiaları bir süredir basında da yer alıyor. Erdoğan’ın son günlerde katıldığı programlardaki yorgun halleri ve konuşma temposu iddiaları kuvvetlendiriyor.

KONUŞURKEN UYUDU

Kıbrıs’ta bulunduğu sırada partililerle yaptığı online bayramlaşma videosunda konuşma ritminin bozulduğu fark edilen Erdoğan bir ara uyuya kalmıştı.

GAZETECİLER İMDADINA YETİŞTİ

Orman yangınlarının yaşandığı Temmuz ayında Kanal D ve CNN Türk ortak yayınına katılan Erdoğan’ın burada da prompterdan sorulara hazır cevap verdiği ekranlara yansımıştı. Promterdan okumasına rağmen ara ara sözlerini unutan Erdoğan’ın imdadına sufle veren gazeteciler yetişmişti.

Erdoğan’ın tek başına yürüyemediği anlara ilişkin videolarda sosyal mecralarda dolaşıma giren görüntülerden. Bir görüntüde Erdoğan’ın, merdiven inerken Emine Erdoğan ve korumalarının desteğini aldığı görülüyor.

Halktan milyarlar toplayan TRT’de işler ne durumda? SETA’cı Genel Müdür dizi tanıtımına başladı

Erdoğan önce unuttu sonra karıştırdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder