7 Eylül 2021 Salı

Necati Şaşmaz’ın kendisini Mehdi zannettiği ses kaydı çıktı

‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın, kendisini Mehdi zannettiği bir ses kaydı yayımlandı. Dünya için icatlar yaptığını söyleyen Şaşmaz, “Maalesef ben seçildim” diyor.

BOLD – Türkiye’de daha önce Hasan Mezarcı ve Adnan Oktar kendini Mehdi ilan etmişti. Polat Alemdar olarak kamuoyunun tanıdığı Necati Şaşmaz’a ait olduğu öne sürülen ses kaydında da Şaşmaz’ın kendisini seçilmiş kişi olarak gördüğü yer alıyor.

BOŞANMA DAVA DOSYASINDAN ÇIKTI

Şaşmaz’dan boşanan eşi Nagehan Kaşıkçı’nın iddiasına göre Şaşmaz, kendisini ‘mehdi’ ve ‘seçilmiş kişi’ görüyor. Mahkeme dosyasına sunulan ve bugün ilk kez gün yüzüne çıkan ses kaydında Şaşmaz, babasının kuzeni olan İrfan T.’ye “Seçilmiş kişiyim” diyor. İrfan T. ise  “Psikoloğa görün” tavsiyesinde bulunuyor.

ŞAŞMAZ’IN OĞLU’NA AĞABEY DİYORLAR

Şaşmaz’ın babası Abdulkadir, Elazığ Harput merkezli bir Kadiri tekkesinin şeyhi. Oğul Şaşmaz da bu tekkenin müridi. Şaşmaz’ın sekiz yaşındaki oğluna tekkede ‘Ağabey’ olarak hitap ediliyor. A.N., tarikatın gelecekteki lideri olarak görülüyor. Yaşlı müritler A.N.’ye “Ağabey” diye sesleniyor ve çocuğun elini öpüyor.

 

 

Necati Şaşmaz’ın kendisini Mehdi zannettiği ses kaydı çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder