8 Eylül 2021 Çarşamba

OHAL’de zorla kaybettirilenler için AİHM önünde eylem

KHK’lı Uludağ çifti OHAL’de zorla kaybettirilen ve hala haber alınamayan Yusuf Bilge Tunç, Hüseyin Galip Küçüközyiğit, Gülistan Doku, Mehmet Bal, Hürmüz Diril ve tüm kayıplar için AİHM önünde 5 günlük eylem başlattı.

BOLD – 1990’larda Beyaz Toroslorla yapılan adam kaçırmalar 15 Temmuz sonrasında yerini panelvanlara bıraktı. İlan edilen OHAL ve sonrasında muhaliflere yönelik siyah panelvanlarla kaçırma olayları arttı. 15 Temmuz sonrası 33 kişi kaçırılırken bunlardan bazıları bir anda polis merkezinde ortaya çıktı. Yusuf Bilge Tunç, Hüseyin Galip Küçüközyiğit, Gülistan Doku, Mehmet Bal ve Hürmüz Diril’den hâlâ bir haber alınamıyor.

CESARET BULAŞICIDIR

KHK’lı Mehmet Ali Uludağ ve Mine Uludağ bugün Erdoğan rejiminde zorla kaybettirilenler için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi önünde eylem başlattı. 5 gün sürecek eylem öncesi sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmet Ali Uludağ, “Cesaret bulaşıcıdır. Biz susmayacağız. Tüm bu hukuksuzlukları yerle bir edene kadar da bunu haykıracağız” dedi.

VİRÜS İNSANI FAŞİZM İNSANLIĞI ÖLDÜRÜR

Uludağ çiftine, KHK’lara karşı verdiği mücadelelerle tanınan KHK’lı Cemal Yıldırım da destek verdi. Yıldırım, “Kaçırılanları ortaya çıkarın. Virüs insanı faşizm insanlığı öldürür” dedi.

Erdoğan’ı 3 kez alt eden Süleyman Soylu nasıl çöktü

 

OHAL’de zorla kaybettirilenler için AİHM önünde eylem yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder