11 Eylül 2021 Cumartesi

Market fiyatlarından yakınan Cem Küçük canlı yayında çark etti: Bütün dünyada sıkıntı var

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, marketlerde fiyatların ateş pahası olduğunu belirtip AKP hükumetinden “can yakan” fiyatlar konusunda çare bulmasını isteyen yazısından çark etti. Küçük, katıldığı programda yaşanan hayat pahalılığını, “Bütün dünyada sıkıntı var bir tek bizde mi var?” sözleriyle savundu.

BOLD – HaberTürk’te yayınlanan ‘Enine Boyuna’ programında, hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ile Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük arasında ekonomi tartışması yaşandı. Beş gün önce market pahalılığından dert yanan Cem Küçük’ün yaşanan pahalılığın normal olmasını savunması dikkat çekti.

MİLLET NİYE AĞLIYOR?

HaberTürk’te Türkiye’deki yaşam şartlarının masaya yatırıldığı yayınlanan Enine Boyuna isimli programda, hukukçu Ersan Şen ile Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük arasında gergin anlar yaşandı. “Savunma sanayi alanında on binlerce kişi çalışıyor, bunu alkışla” diyen Cem Küçük’e, Ersan Şen “O zaman niye millet ağlıyor? Niye sayın Cumhurbaşkanı enflasyondan bahsediyor? Neden borç alıyorsun? Tasarruf yapmıyorsun çünkü, israftasın” diye konuştu. Buna karşı çıkan Küçük ise, pandemi ve birçok neden dolayısıyla dünyada ve Türkiye’de bazı zorluklar yaşanmasının normal olduğunu söyledi. Küçük, “Pandeminin getirdiği şartlar var. Bütün dünyada sıkıntı var bir tek bizde mi var” dedi.

 

 

ÇOCUĞUNU DOYURAMAYAN İNSANLAR ÖFKESİNİ İKTİDARA YÖNELTİR

Hafta içerisinde Türkiye gazetesindeki köşesinde hayat pahalılığından bahseden Cem Küçük, yazısında şu ifadelere yer vermişti: “Geçen hafta iki defa markete gittim. Her iki marketten de çıktığınızda, ‘Ben ne aldım ki?’ duygusu size hâkim oluyor. 200-300 TL veriyorsunuz, aldıklarınız 4 kişilik bir aileye belki 1 hafta bile yetmiyor. Demem o ki, marketler ateş pahası… Benim gibi az çok geliri olanlar bile böyle düşünüyorsa AK Parti’nin bu konu üzerinde düşünmesi lazım. Abartmadan söylüyorum, fiyatlar can yakıyor… Sofrasını kuramayan, çocuğunu doyuramayan insanlar öfkesini her demokraside iktidara yöneltir. Anadolu’da belki bu sert hissedilmiyor ama büyükşehirlerde sert dalga gibi insanı bunaltıyor. AK Parti ne yapıp edip hayat pahalılığını, özellikle marketlere bir çare bulmalı…”

 

Erdoğan, rekor oy aldığı Kahramanmaraş’ta boş meydana konuştu

Market fiyatlarından yakınan Cem Küçük canlı yayında çark etti: Bütün dünyada sıkıntı var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder