11 Eylül 2021 Cumartesi

Kılıçdaroğlu’ndan 128 milyar dolar hatırlatması: Her kuruşunu ödeyeceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklendi. Merkez Bankası rezervlerinden kaybolan 128 milyar doların unutulmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Damadı ile birlikte iç etti devlet hazinesini. Yemin olsun Erdoğan, her kuruşunu birlikte ödeyeceksiniz geriye. Beyt-ül mal söz konusu, geri ödenmesi şarttır” dedi.

BOLD – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yüklendi. ”Unutmayacağım” etiketi ile paylaşımlarda bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Anadolu’yu Kataristan yaptığını, Tank Palet Fabrikası’nı Katar Ordusu’na peşkeş çektiğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, kaybolan 128 milyar doların her kuruşunu Erdoğan’a ödeteceklerini kaydetti.

DAMADI İLE İÇ ETTİ DEVLET HAZİNESİNİ

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

”Erdoğan “Bay Kemal 128 milyar dolar nerede diyordu, artık hiç sesleri çıkmıyor” demiş. Damadı ile birlikte iç etti devlet hazinesini. Yemin olsun Erdoğan, her kuruşunu birlikte ödeyeceksiniz geriye. Beyt-ül mal söz konusu, geri ödenmesi şarttır. Daha neleri unutmayacağım…

Ülkemizin mahallelerini emperyalistlere peşkeş çektin, milyonlarca sığınmacı ile devletin demografisini değiştirdin. Unutmayacağım!

ANADOLU’YU KATARİSTAN YAPTI

Anadolu’yu “Kataristan” yaptın. Tank Palet Fabrikasını Katar ordusuna peşkeş çektin. Unutmayacağım!

Gideceği adres net olmasına rağmen, yakalanan tonlarca uyuşturucuya sesini çıkarmadın. Mafya önünde de süt dökmüş kediye döndün! Kara para baronlarını aklayanlardan birini AYM’ye üye, diğerini Adalet Bakan Yardımcısı yapıp ödüllendirdin. Unutmayacağım!

Halkımızın “Unutmayacağım” dediği daha çok şey var Erdoğan; benden söylemesi!”

 

 

Kılıçdaroğlu da sokak uyarısı yaptı: Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz

Kılıçdaroğlu’ndan 128 milyar dolar hatırlatması: Her kuruşunu ödeyeceksiniz yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder