8 Eylül 2021 Çarşamba

Boşanmak isteyen kadını karga tulumba taksiye bindirerek böyle kaçırdı

Başka bir kadına tecavüzden ev hapsine mahkum edilen Mithat Topal, kendisinden boşanmak isteyen ve uzaklaştırma kararı aldıran Şilan Topal’ı zorla taksiye bindirerek kaçırdı. Taksiye binmemek için direnen ve çığlık atan Şilan Topal’ın yakınları genç kadının hayatından endişe ediyor.

BOLD – Evliyken bir başka kadını zorla kaçırma ve tecavüz suçlamalarından hükümlü Mithat Topal, bir süredir ev hapsindeydi. Mithat Topal’ın eşi Şilan Topal da kendisine şiddet uygulayan Mithat Topal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Elektronik kelepçe takılan Topal, dün gece kendisinden boşanmak isteyen Şilan Topal’ın evine gitti. Kendisine takılan elektronik kelepçeyi çıkaran Mithat Topal, Şilan Topal’ı zorla bir taksiye bindirerek ortalıktan kayboldu.

KAMERALARA YANSIDI

Şilan Topal’ın hayatından endişe eden yakınları durunu polise haber verdi. Şilan Topal’dan hala haber alınamıyor. Şilan Topal’ın kaçırıldığı ana ilişkin görüntüler güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Şilan Topal’ın çığlık attığı ve zorla taksiye bindirildiği görülüyor. Görüntülerde, Şilan Topal’ın yakınlarının da çevredekilere “polisi arayın” dediği duyuluyor.

Görüntüleri paylaşan Salih Gergerlioğlu onca suça rağmen Mithat Topal’a ev hapsi verilmesine tepki gösterdi. Gergerlioğlu, ” Tecavüz, kadına şiddet, zorla alıkoyma, tehdit gibi birçok suçun sanığı Mithat Topal, dün gece, eski eşi Şilan Topal’ı İstanbul’un göbeğinde kaçırdı! Neden? Çünkü bütün bu suçlarına rağmen sadece ‘ev hapsi’ ve ‘uzaklaştırma’ cezası almıştı!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Erdoğan’ı 3 kez alt eden Süleyman Soylu nasıl çöktü

 

Boşanmak isteyen kadını karga tulumba taksiye bindirerek böyle kaçırdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder