2 Şubat 2019 Cumartesi

Oğlum Memleket Aşığı Bir İnsan

Oğlumu 21 Ekim günü daha önce tutuklanan birine sattığı arabasını vereceklerini söyleyerek emniyete çağırdılar. Önceleri devlet vatandaşa tuzak kurmaz diye biliyorduk ama bu sefer devlet tuzak kurdu. Terör örgütüne üye olmak darbe yapmak gibi işlemeyeceğimiz suçlardan oğlumu tutukladılar.

Zaten daha önce KHK ile çalıştığı işyerini kapatmışlardı. Oğlumda başka bir iş bulup ailesini geçindirmeye başladı. 1.5 yaşındaki kızından ve ailesinden ayrı kaldı. Darbe ile uzaktan yakından alakası yok. Terör örgütüne üye olması kesinlikle mümkün değil. Oğlum devletini milletini seven memleket aşığı bir insandır.

Cezaevi şartları çok ağırmış. 8 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyorlar. Böbreklerinde problem olmasına rağmen yer yatağında 2 kişi yatıyor. Telefon görüşmeleri çok kısa, 15 günde 10 dakika. Açık görüş 2 ayda bir. Oğlum askerliğini Diyarbakır’da yaptı. Hiç terörist askerlik yapar mı?

Ben de hastayım. Şeker, tansiyon hastasıyım. Kendim bakıma muhtaçken gelinim ve torunumun da sorumluluğu omuzlarımda. Çok zor günler geçiriyoruz.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/02/02/oglum-memleket-asigi-bir-insan/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder