2 Şubat 2019 Cumartesi

Çok Zor Günler Yaşadım

Ben üç erkek çocuk babasıyım. Çocuklarımdan büyük olanı bu sene liseye başladı. Ortanca olanı ilkokula gidiyor. Üçüncü çocuğum ise dünyaya yeni geldi.

Kasım ayında evimde ailemle beraberdik. Sabah saat 6.00 sularında evimizin kapısı çalındı. Üç sivil polis geldi. Benim ismimi okudular. Beni gözaltına almaya gelmişler. Ellerinde evimizi arama kararı vardı. Suçlamaları terör örgütü kurmak, terör örgütüne üye olmak, devletin bütünlüğünü ortadan kaldırmak gibi, hayalimde dahi düşünemeyeceğim iddialarla beni gözaltına aldılar. Memur beyler evimi aradılar. Aileme ve bana ait telefon, tablet, bilgisayar gibi elektronik materyallerimize el koydular ve beni sağlık kontrolünden sonra terörle mücadele şubesine, eksi ikinci katta bulunan nezarethaneye koydular.

Tam 22 gün boyunca hakim karşısına çıkarılmadan nezarethanede bekletildim. Nezarethanelerde 2 kişilik koğuşlarda 5 kişi kalıyorduk. 22 gün boyunca yerde yatmak zorunda kaldım. İlk 7 gün avukatımızla dahi görüştürülmedik.

Bu süre içerisinde çok zor günler geçirdim. Tabi hiçbir suçum olmadan bir anda gözaltına alınınca iş düzenim, aile hayatım, her şeyim bozuldu. Eşim yeni doğum yapmıştı. Daha yeni doğan çocuğum otuz beş günlüktü. Eşimin ve diğer iki çocuğumun psikolojileri bozuldu. Bu süre içerisinde hesaplarım bloke edildi.

Lokanta işletmecisiyim. Olayın işyerimde duyulmasıyla, çalışan ustalarım işe gelmemişler 22 gün boyunca kapalı kalan, büyük emeklerle kurmuş olduğum iş yerimi kaybettim. İş yerimin mal sahibi kiracısı olduğum iş yerinden çıkarttı. 22. gün mahkemeye çıkartıldım ve adli kontrol şartıyla serbest kaldım.

Çok zor günler yaşadım.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/02/02/cok-zor-gunler-yasadim/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder