24 Ocak 2020 Cuma

7 yeni film gösterime giriyor

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 7 yeni film vizyon şansı buluyor.

BOLD– Sundance Film Festivali’nde büyük ilgi gören The Farewell ve Bad Boys(Çılgın İkili) serisinin 17 yıl sonra gelen devam filmi haftanın merak edilen yapımları… İşte Türkiye’de 24 Ocak 2020 Cuma günü gösterime giren filmler…

THE FAREWELL/ ELVEDA

Başrol oyuncusu Awkwafina’ya Altın Küre’de En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandıran The Farewell’de; Amerika’da yaşayan Billi babaannesinin ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenince Çin’e gitmeye karar verir. Ailenin neredeyse bütün üyeleri babaanneye onu üzmeden gizlice veda etmek için bir araya gelmiştir.

BAD BOYS FOR LIFE/ HER ZAMAN ÇILGIN

Will Smith ve Martin Lawrence’i bir kez daha bir araya getiren filmde artık iyice yaşlanan çılgın ikiliden Marcus Burnett (Lawrence) sadece müfettişlik yaparak rahat bir hayat geçirmektedir. Ancak bu sakin hayat Mike Lovrey’in(Smith) orta yaş krizine girmesi ile alt üst olur.

ARCTIC DOGS/ KUTUP KÖPEKLERİ

Kuzey Kutbu’nun en hızlı köpek kuryesi olmayı arzulayan Swifty, bu amaçla bir kızağı yürütünce kendini hiç tahmin etmediği bir maceranın içinde bulur.

FERİDE

Başarılı oyuncu Zeynep Çamcı’nın yazıp yönettiği Feride, bir merdiven altı tesiste terzilik yapan Feride isimli genç kadının patronuyla girdiği iddia üzerine moda devleriyle giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

MÜHR-Ü CİN

Müzikal oyunlarda rol alan Rana isimli genç kadının kendisine ve arkadaşlarına musallat olan doğaüstü varlıkla mücadelesinin anlatıldığı filmde Ecem Yorulmaz, Cansu Kahvecioğlu,Burçak Kabadayı rol alıyor.

THE YOUNG CANNIBALS/ İNSAN YİYENLER

Bir grup genç orman kenarında kamp yaparken yedikleri hamburgelere insan eti konulduğundan habersizdir. Bu yaptıklarıyla ormandaki kötücül bir varlığı uyandırdıklarında ise ölümcül bir avın parçası olurlar.

MACERACI YÜZGEÇLER: BÜYÜK GÖSTERİ

Çocukların çok sevdiği TV çizgi filminden uyarlanan Maceracı Yüzgeçler; Biba ile arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta’nın İstanbul Boğazı’nın derinliklerinde hazırlamaya çalıştıkları büyük gösteriyi anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder