23 Ocak 2020 Perşembe

Matrix’in kadrosu şekilleniyor, ünlü isim yer almayacak

Matrix filmlerinde baş kötü karakter Ajan Smith’İ canlandıran Hugo Weaving Matrix 4’te yer almayacağını açıkladı.

BOLD– Matrix haricinde V for Vendetta ve Yüzüklerin Efendisi gibi başyapıt niteliğindeki filmlerde rol alan Weaving yeni Matrix’te bulunamayacak olmasının programının yoğunluğundan kaynaklandığını açıkladı.

KÖTÜLERİN BİRİ VAR BİRİ YOK

Avustralya asıllı ünlü oyuncu “Filmde yokum, hayır. The Matrix çok farklı bir hikâye. Şanssızlık işte, ama aslında Londra’daki bir tiyatro oyunu olan The Visit teklifinin gelmesinin ardından The Matrix teklifi geldi. Yani Matrix’in yapılacağını biliyordum, ama tarihleri bilmiyordum. İkisini aynı anda yapabileceğimi düşündüm. Tarihleri ayarlayabilmek için sekiz haftam vardı. Bu süreçte The Visit’i kabul ettim. Lana Wachowski ile iletişim içindeydim. Ama en sonunda tarihlerin uymadığı sonucuna ulaştı.” ifadelerini kullandı.

Lambert Wilson

Ajan Smith Matrix 4’ün kadrosuna katılamasa da serinin ikinci ve üçüncü filmlerinde önemli bir yeri olan Merovingian karakterini 4. filmde de göreceğiz. Merovingian’a daha önce olduğu gibi Fransız oyuncu Lambert Wilson hayat verecek.

JOHN WICK VE MATRIX 4 VİZYON TARİHLERİ

Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul Mateen II, Neil Patrick Harris ve Toby Onwumere filmin kadrosunda yer alacağı daha önce açıklanan oyuncular.

Matrix 4’ün 21 Mayıs 2021’de bir diğer Keanu Reeves filmi olan John Wick 4 ile aynı gün gösterime girmesi planlanıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder