22 Ocak 2020 Çarşamba

‘Harbiyeli anneleri ve KHK’lılar hedef gösteriliyor MİT- Emniyet kumpas peşinde olabilir’

AKP’li trollerin aynı anda, metrolarda bir anda ortaya çıkan kişiler üzerinden, Melek Çetinkaya’yı hedef gösterdiğini hatırlatan eski diplomat Halis Tunç, kumpas uyarısında bulundu.

BOLD- Müebbet hapse mahkum edilen Harbiyeli öğrenciler adına ‘Adalet Yürüyüşü’ başlatan, tutuklu askeri öğrenci Taha Furkan Çetinkaya’nın annesi, Melek Çetinkaya, sabah saatlerinde evinden çıkar çıkmaz gözaltına alındı. Çetinkaya’nın hâla Ankara Terörle Mücadele (TEM) Şube’de tutulduğu öğrenildi.

Çetinkaya’nın başlattığı adalet yürüyüşü gün boyu sosyal medyada AKP’ye yakın hesapların hedefindeydi. Yunanistan’daki Türk Büyükelçiliğinde görev yapan eski askeri ataşe Akbay Halis Tunç sosyal medya hesabından konuyla ilgili önemli bir tespitini paylaştı.

METROLARDA ORTAYA ÇIKAN ÜZERİNDEN LİNÇE DAVET

Tunç paylaşımlarında, bugüne kadar KHK’lılar ve tutuklu askeri öğrenciler konusunda ağzını açmayan, AKP’ye yakın Melih Gökçek, Fatih Tezcan ve Cemile Taşdemir gibi çok sayıda isimin, KHK’lıları ve öğrenci ailelerini hedef gösterdiğini hatırlattı.

KUMPAS ŞÜPHESİ

Oğlu ve tüm harbiyeliler için adalet isteyen, Melek Çetinkaya’nın başlattığı Adalet yürüyüşün, provake edilmeye çalışıldığını belirten Tunç, ”MIT’in kumpas peşinde olma ihtimali çok büyük. Bu insanlara zarar verecek zemin hazırlamak için MIT-Emniyet kontrollü şebeke işbaşında görünüyor” dedi.

BİR SONRAKİ HEDEF MEHMET ALKAN OLABİLİR

Tunç, ”Bu provakasyonlar ile linç girişimleri birlikte yürütülecek görünüyor. Sonraki hamle Mehmet Alkan olabilir” ifadelerini kullandı.

Melek Çetinkaya, Ankara TEM Şube’de gözaltında!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder