24 Ocak 2020 Cuma

Kamyonetine el konulan ayvacı İmamoğlu’na isyan etti: “Hani her şey çok güzel olacaktı…”

Seyyar satıcılık yapan bir vatandaşın ayva sattığı kamyonetine zabıtlar el koydu. Aracın kendine, meyveler çürüyünce verildiğini iddia eden vatandaş, ayvaları İBB binası önüne döktü.

BOLD – Geçimini seyyar satıcılıkla sağlayan Sabri A’nın iddiasına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri Küçükyalı’da aracına el koydu. Belediyeye aracını alabilmek için başvurdu ancak istediği sonuca ulaşamadı. Sonrasında yetkililerce arandığını söyleyen Sabri A.’ya aracını geri alabileceği ifade edildi.

POLİS OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRDI

Seyyar satıcı geri aldığı araçtaki ayvaların çürüdüğünü görünce İBB’nin Saraçhane’deki binasına geldi. Araçta ki kilolarca ayvanın bir kısmını bina önüne döken Sabri A’yı olay yerinden polis uzaklaştırdı.

Çevreden geçen vatandaşlar ise olayı şaşkınlıkla izledi. Olayla ilgili tutanak tutulmasının ardından Sabri A.’ya aracının teslim edildiği öğrenildi.

EKREM BEY İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİM, RANDEVU RANDEVU RANDEVU

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Sabri A. “15 gün önce aracıma Anadolu yakası zabıta ekipleri el koydu. Tutanak tutmadılar. Polis geldi. Biber gazı sıktılar. Beni darp ettiler. Aracıma da hasar verdiler. Dün akşamüstü aldım geri. Malım olduğu gibi çürümüş. Kime başvursam kimseyle görüştürmüyorlar. Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü yaptı. Adalet böyle mi oluyor? Hani her şey çok güzel olacaktı? Böyle mi çok güzel olacak? Zararım 10 binin üzerinde. Ekrem beyle görüşmek istedim. Defalarca aradım. Randevu randevu randevu… Ne zaman randevu. Her şey bittikten sonra mı görüşme yapılacak? Ben adalet istiyorum” diye konuştu.

İBB binası önünde ayvalı protesto: Hani her şey çok güzel olacaktı, zararım 10 bin TL'nin üstünde https://sptnkne.ws/BfcE

İBB binası önünde ayvalı protesto: Hani her şey çok güzel olacaktı, zararım 10 bin TL'nin üstünde https://sptnkne.ws/BfcE

Gepostet von Sputnik Türkiye am Freitag, 24. Januar 2020

Avrupa Komisyonu ve AB Konseyi Brexit anlaşmasını imzaladı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder