14 Nisan 2020 Salı

AKP’nin Yeliz’i trol gerçeğini anlattı: Ekip bunlar, evler kuruluyor maaşlar veriliyor

İstifa tartışmaları sırasında AKP’li bazı isimleri hedef alan sosyal medya kullanıcılarına ‘maaşlı trol’ diyen AKP’li Çamlı, trollerin çalışma esaslarına ilişkin detayları anlattı.

BOLD – Ani alınan sokağa çıkma yasağı sonrası eleştirilerin hedefindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıklamış, Saray ise istifayı kabul etmemişti. Soylu, Saray’ın kararına 12 saat sessiz kalmıştı. Bu süreçte AKP Kadım Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın, Süleyman Soylu’ya yönelik tehdit içeren sosyal medya paylaşımı AKP’de trol kavgasının fitilini ateşledi.

Kavgaya sonradan dahil olan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Lütfiye Selva Çam’ı hedef alan Fatih Tezcan, Recep Terzi ve Süleyman Özışık gibi isimlerin de aralarında bulunduğu sosyal medya hesaplarını maaşlı trol olarak niteledi.

PARTİSİ OLMAZ MAAŞI OLUR

Çamlı’nın da dahil olmasıyla büyüyen kavgaya basına yansıdı. Biz 10 TV’ye konuşan Çamlı, ‘maaşlı trol’ dediği hesaplar hakkında detaylı bilgi verdi. Çamlı konuşmasında, ”Trollerin partisi mi olur? Trollerin maaşı olur. Maaşını kestin mi öbür taraftan bahseder. Bunlar bir ekip çalışma yapıyorlar. Evler tutuluyor daireler tutuluyor. Duyuruyorum bunları” diye konuştu.

AKP YANLISI HESAPTAN ‘VAZGEÇİN’ RİCASI

AKP yanlısı Cumhur Frankfurt adlı sosyal medya kullanıcısı da Çamlı’ya attığı mesajda AKP yanlısı hesapları ‘maaşlı trol’ olarak suçlamaktan vazgeçmesini istedi.

AKP’deki trol kavgasında ilginç detay: Sadece eşarbı 2 bin lira

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder