17 Nisan 2020 Cuma

Çakıcı’dan ‘Rizeli Yezit’ dediği Erdoğan ve ‘güvenilmez’ dediği Bahçeli’ye teşekkür

Yeni İnfaz Kanunu sayesinde cezaevinden çıkan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, vaktiyle ‘Rizeli Yezit’ dediği Tayyip Erdoğan’a ve ‘güvenilmez’ diye andığı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

BOLD – AKP-MHP ortaklığının son meyvesi yeni İnfaz Kanunu ile birçok cezaevinde tahliyeler başladı. Fakat bunlar arasında en dikkat çekeni 16 yıldır hapiste bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın salıverilmesi oldu.

BAHÇELİ İKİ YIL ÖNCE ADINI ANIP GENEL AF İSTEMİŞTİ

Çakıcı, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yaklaşık iki yıl önce kendisinin adını telaffuz ederek ‘genel af’ istemesiyle gündeme gelmişti. Bahçeli, Çakıcı’yı cezaevinde ziyaret de etmişti.

Alaattin Çakıcı’nın avukatı Zeynep Çiftçi, müvekkilinin el yazısı ile kaleme aldığı bir açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Çakıcı’nın zamanında ‘Rizeli Yezit-Sahte Sultan’ diye hitap ettiği AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ‘güvenilmez’ diye andığı Bahçeli’ye teşekkür ettiği açıklama şu şekilde:

DEVLET BAŞKANIMIZ SAYIN TAYYİP ERDOĞAN’A SAYGILARIMI ARZ EDERİM

“Yeni infaz yasası ile esaretten kurtulup özgürlüğüne kavuşan tüm mahkûm arkadaşlar, şahsım ve hepimizin özgür olmasına vesile olan MHP Genel Başkanı ve Dünya Türklerinin yaşayan efsanevi son Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli’ye ve bu yasanın diğer mimarı, son dört yıldır devletimizin bekası için Batı Emperyalizmine asla taviz vermeyen Devlet Başkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’a kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları tüm mahkum arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim.”

İnfaz düzenlemesi olası kastla ölüme yol açmakla eşdeğer

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder