16 Nisan 2020 Perşembe

Yardım kolisini hem aldı hem de gönderene saydırdı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde İyi Parti İlçe Başkanlığının, partili gözetmeden dağıttığı yardım kolilerden alan bir kadın İyi Parti logo afişlerini görünce tepki gösterdi.

BOLD – İyi Parti, koronavirüs ile mücadele ve yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi dağıttı. Yardım kolisini alan ve içinden çıkan İyi Parti Lideri Meral Akşener’in afişine tepki gösteren kadının videosu sosyal medyayı salladı. Görüntülerde kadın, kolileri devletin gönderdiğini zannederek, partilileri kolilere afiş sıkıştırmakla suçladı.

“DEVLETİN YOLLADIĞI KOLİYE AFİŞ Mİ SOKUYORSUNUZ?”

“Sizin gönderdiğiniz koliyle mi ben doyacağım” ifadelerini kullanan vatandaş, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Bana böyle bir koli geldi. İçini açtım, bir de ne göreyim parti. Hayırdır?, Hayırdır? Bir koliyle mi, devletin yolladığı koliye siz afiş mi sokuyorsunuz? Ne bu? Devletin yolladığı koliye siz afiş mi sıkıştırdınız? Hayırdır? Sizin yolladığınız koliyle mi ben doyacağım? Aç mı kaldım bu zamana kadar?” dedi.

İYİ PARTİDEN AÇIKLAMA

Yardım kolilerini hazırlayıp dağıtan İyi Gölçük İlçe Başkanlığında konuyla ilgili bir açıklama geldi. İlçe Başkanı Cem Göneç salgıla mücadele ve yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan yardım kolilerinin parti ayrımı gözetmeden dağıtıldığını söyledi. Söz konusu videonun kendilerini üzdüğünü belirten Gönenç, ‘Herşeye rağmen İYİ’lik yapmaya ve İYİ olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mülteci kamplarında korona çığlığı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder