17 Nisan 2020 Cuma

Nagehan Alçı’dan sonra Cem Küçük de AKP’yi bombaladı

Nagehan Alçı’nın gelecekten ümidini kestiğine yönelik yazısının ardından AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük de iktidarı ve yandaş medyayı ağır şekilde eleştirdi.

BOLD – Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, AKP’yi ve iktidara yakın medyayı eleştirdi. İstanbul seçimlerini AKP’nin bazı şeyleri yanlış yaptığı için kaybettiğini öne süren Küçük, “Tabii medyamız da kötü sınav verdi” dedi.

AKP BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ YAPTI

İktidara yakınlığıyla bilinen yazar, sosyal medyada trollerin başlattığı karalama kampanyalarının işe yaramadığını itiraf ederek, “Geçen seçimde İmamoğlu bir şey yaptığı için seçim kazanmadı. AK Parti bazı şeyleri yanlış yaptığı için CHP kazandı. Tabii medyamız da kötü sınav verdi. Sonuç ortada. Şimdi de nasıl toparlayacağını bilemeyen İmamoğlu’na “Ekrem’e Zırnık Yok” diyerek hayatının fırsatı verilmiş. Sosyal medya bu kadar mı yanlış kullanılır arkadaş? İmamoğlu’nu eleştir geç. Böyle kampanyaların hepsi ona yarıyor…” dedi.

NAGEHAN ALÇI DA UMUDUNU YİTİRDİ

İktidara yakınlığı ile bilinen Nagehan Alçı da AKP iktidarından umudunun kalmadığı ile ilgili bir yazı kaleme almıştı. Dün “Umutsuzluk” başlığı ile kaleme aldığı yazısında Alçı, Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olabileceğine ve orta gelir tuzağını aşabileceğine inanmadığını belirtmişti. Alçı, “Türkiye’nin sıçrama yapabileceğini sanmıyorum. Zerre umudum kalmadı… Öfkeyle ve tepkiyle değil uzun uzun düşünerek geldiğim nokta bu. Umarım yanılıyorumdur…” ifadelerini kullanmıştı.

Cübbeli Ahmet’ten ilginç çıkış: Camiler bir cuma önce kapatılmalıydı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder