16 Nisan 2020 Perşembe

“Çakıcı’dan kaçtı” denilen Sedat Peker’den yanıt: Ağaları, paşaları bile yan yana gelse…

“Alaattin Çakıcı korkusundan yurt dışına kaçtı” denilen organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, intikam isteyenlere “Buyursun önden gelsin” diyerek meydan okudu.

BOLD – Karadağ’a yerleşen ve daha önce burada üniversite eğitimine başladığına söyleyen organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden çıkan çete lideri Alaattin Çakıcı’nın kendisinden intikam alacağına yönelik söylemlere tepki gösteren Peker, sosyal medyadan açık davette bulundu.

ÇAKICI ESKİ ADAMDIR

Peker paylaştığı videoda Çakıcı’yı kızdıracak şu sözleri dile getirdi:

“Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte. Alaattin Çakıcı eski adamdır. Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var. Şahsımla ilgili ağaları, paşaları, kralları, ejderhaları her kim olursa olsun, hepsi yan yana gelseler de yapabilecekleri tek şey, bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler! Başka da hiç bir şey yapamazlar. Beni öldürmek belki mümkündür, ama beni küçültmek asla mümkün değildir.”

BUYURSUN ÖNDEN GELSİN

Gelmek isteyenlere Karadağ için özel izin dahi çıkartabileceğini söyleyen Peker, “Ayrıca burası 1.5 saatlik mesafe. Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte. Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım” ifadelerini kullandı.

 

Gezi katillerinden Tosuncuk’a, madencilerin faillerinden Çorlu’ya kadar herkese af!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder