13 Ağustos 2020 Perşembe

Bilal’in arkadaşının kazandığı ihale haberine mahkemeden erişim engeli

TMSF’nin İstanbul Ataşehir’de sahip olduğu arsa üzerine yapılacak inşaat işini pazarlık usulüyle çıkardığı ihaleyi Bilal Erdoğan’ın arkadaşının 280 milyon liraya kazandığına yönelik habere mahkemeden erişim yasağı getirildi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın imam hatip lisesinden arkadaşı Aykut Emrah Polat’ın TMSF’nin düzenlediği ihaleyi 280 milyon TL’ye kazanmasına ilişkin habere erişim engeli geldi.

GEREKÇE KİŞİLİK HAKLARI İHLALİ

Bilal Erdoğan’ın talebi üzerine İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hâkimliğinin kararında konuya ilişkin şu ifadeler yer aldı: “Dilekçe ve ekleri ile talebe konu yayınlar incelendiğinde; talepte bulunan hakkında çoğunlukla galiz küfür ve hakaretlerden oluşan düşünce ve eleştiri hürriyeti ile telifi kabil olmayan paylaşımları ve fotoğrafları yayımladıkları, bu şekilde talepte bulunanın kişilik haklarının ihlal edildiği anlaşıldığından talebin kabulüne karar vermek gerekmiştir.”

BİLAL ERDOĞAN’IN AMCASI VE ENİŞTESİYLE ŞİRKET KURMUŞTU

İlkyapı İnşaat’ın sahibi olan Aykut Emrah Polat 2014 yılında Bilal Erdoğan, amcası Mustafa Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen’le birlikte Mehmet Gür’ün de ortak olduğu bir şirket kurmuştu.

İnce ‘1000 Günde Memleket Hareketi’ başlattı: Hem iktidarı hem de partisini yerden yere vurdu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder