15 Ağustos 2020 Cumartesi

Metin Feyzioğlu’nun ‘basit’ suç duyurusu yersiz bulundu

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na yönelik ‘basit bir yalancısınız’ sözü üzerine Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan hakkında yapılan suç duyurusunda ‘kovuşturmaya yer olmadığı’ kararı verildi.

BOLD –  Savcılık, Polat Balkan’ın Feyzioğlu’na söylediği ‘basit bir yalancısınız’ paylaşımını, ‘nezaket dışı ’ olarak değerlendirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TBB Başkanı Feyzioğlu’nun hakaret şikayetiyle yaptığı ‘basit bir yalancısınız’ sözlerinin hakaret unsuru taşımadığına karar verdi. Antalya Barosu Bakanı Polat Balkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın, rahatsız edici ve nezaket dışı olduğu kaydedildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının takipsizlik kararını sosyal medya hesabından paylaşan Polan Balkan, “ TBB Başkanlık Makamı’nı işgal eden, tarihsel olarak bütün meşruiyetini yitirmiş ve iktidarın uzantısı haline gelmiş olan Metin Feyzioğlu’nun hakkımda yaptığı suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Kovuşturmaya Yer Olmadığına” karar verilmiştir” dedi.

BASİT BİR YALANCISINIZ

Barolar Birliğini olağanüstü genel kurula çağıran barolar arasında yer alan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Feyzioğlu “Barış Pınarı Harekatı’nı desteklediğim için genel kurula çağıran arkadaşlarımız aynı paydada nasıl buluşacaklar. Bunlar Cumhuriyet Bayramı bildirisinde buluşamadılar… Şimdi nasıl olacak da TBB’yi yıkma noktasında buluşacaklar” açıklamasına tepki göstermişti. Balkan, “Bu sözler TBB Başkanı Sayın Av. Metin Feyzioğlu’na ait. Sayın Feyzioğlu, basit bir yalancısınız. Çırpındıkça çamura bulanıyorsunuz. Fermanlı bir ölüm kuşu, satırı çalan cellat olmaya soyunmuş gibisiniz. Her ne olursa olsun, bu canlar bu yüreklerde olduğu sürece adalet, demokrasi ve hukuk mücadelesini sürdüreceğiz; size rağmen…” ifadesini kullanmıştı.

Günlerce görüştürmediler arkasından koronavirüs çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder