13 Ağustos 2020 Perşembe

HBO ve Sky’dan yeni korku dizisi: The Baby

Başrolünü Jude Law’ın üstlendiği The Third Day ile ortaklıklarını pekiştiren HBO ve Sky yeni bir diziyle işbirliğini sürdürecek. The Baby adını taşıyacak korku-komedi dizisine onay verildi.

BOLD– Sekiz bölümden oluşacak The Baby, Siân Robins-Grace ve Lucy Gaymer tarafından kaleme alındı. The Baby’nin kara-komik bir korku dizisi olması bekleniyor.

Jude Law’ın başrolde olduğu Third Day HBO&Sky ortaklığıyla eylülde yayınlanacak

THE BABY KONUSU

HBO ve Sky bol ödüllü Chernobyl ile başladıkları ortaklıklarını sürdürüyor. Eylül ayında seyirci karşısına çıkacak olan The Third Day’den sonra yeni bir diziye daha onay verildi. Netflix’in yaklaşan dizisi “Kaos”a da imza atan Siân Robins-Grace’in  bir başka Sky dizisi The Gangs of London‘ı yazan Lucy Gramer ile birlikte kaleme aldığı 8 bölümlük The Baby ortaklığın yeni ürünü olacak.

Korku-komedi tarzında olması beklenen dizinin konusu ise şöyle:

Natasha, beklenmedik bir şekilde bir bebek sahibi olduğunda, istediği şeyi, istediği zaman yapabilme özgürlüğünü kaybeder ve hayatı dramatik bir şekilde değişir. Kontrolcü, manipülatif ve şiddetli güçlere sahip olan bebek, Natasha’nın hayatını bir korku şovuna dönüştürüyor. Bebek nereden geliyor? Ne istiyor? Natasha’nın hayatını geri almak için ne kadar uğraşması gerekecek?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder