14 Ağustos 2020 Cuma

Blumhouse ve Amazon Prime sekiz film için anlaştı

Düşük bütçeyle çektiği başarılı filmlerle adından söz ettiren Blumhouse Productions ve Amazon Prime sekiz filmlik bir anlaşmaya imza attı. Amazon bu anlaşma kapsamında aldığı dört filmi ekim ayında yayınlayacak.

BOLD– Netflix’in en önemli rakibi olmasına rağmen pandemi sürecinde Netflix ölçüsünde atak olamamakla eleştirilen Amazon Prime nihayet harekete geçti. Blumhouse tarafından çekilen sekiz yeni film Amazon Prime’da izleyiciyle buluşacak.

Amazon’da yayınlanacak ilk dört Blumhouse filmi

BLUMHOUSE’A HOŞ GELDİNİZ

“Welcome to Blumhouse” ifadesiyle duyurulan ve Ekim 2020’de izleyiciye sunulacak olan dört Blumhouse filmiyle ilgili bilgiler ise şöyle:

THE LIE

The Killing dizisiyle tanınan Veena Sud‘ın yönettiği filmin başrollerinde yine Killing’den taındığımız Mireille Enos, Peter Sarsgaard ve Joey King yer alıyor. Film, yakın arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden genç kızlarını korumak için cinayeti örtbas etmeye çalışan bir çifte odaklanıyor.

BLACK BOX

Emmanuel Osei-Kuffour Jr.‘ın yönettiği filmde kadrosunda Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine, Tosin Morohunfola, Charmaine Bingwa ve Troy James rol alıyor. Trafik kazasında hem eşini hem de hafızasını kaybeden bir adam, gerçekte kim olduğunu sorgulamasına neden olan deneysel bir tedaviye katılıyor.

EVIL EYE

Evil Eye’ı Elan ve Rajeev Dassani ikilisi yönetiyor. Ödüllü podcast‘ten uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Sarita Choudhury, Sunita Mani, Omar Maskati ve Bernard White yer alıyor. Bir kadın, genç kızının erkek arkadaşı ile karanlık geçmişi arasında bağ olduğuna ikna olunca, rüya gibi bir aşk hikâyesi kabusa dönüşüyor.

NOCTURNE

Nocturne, Zu Quirke’nin ilk uzun metrajlısı. Sydney Sweeney’in başrolde yer aldığı filmde Madison Iseman, Jacques Colimon, Ivan Shaw gibi isimler rol alıyor. Çekingen bir müzik öğrencisi, yakın zamanda ölen bir sınıf arkadaşının gizem dolu defterini aldıktan sonra çok daha popüler olan ikiz kardeşini gölgede bırakmaya başlıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder