14 Ağustos 2020 Cuma

Yönetmen Onur Ünlü hayatını satıyor

Ünlü yönetmen Onur Ünlü kişisel eşyalarını “hayatimisatiyorum.com” isimli site üzerinden satışa çıkardı. Ünlü ilerleyen zamanda kişiye özel üretimler yapıp satmayı da planladığını açıkladı.

BOLD– En son pandemi sürecinde yazdığı Hesabım Var romanı ile hayranlarıyla buluşan Onur Ünlü yine sıra dışı bir işe imza atıyor. “hayatimisatiyorum.com” isminde bir site kuran Ünlü kişisel eşyalarını satışa çıkardı. Ünlü, projesi hakkında “çok farklı yerlere gidecek” ifadesini kullandı.

KENDİME ALAN AÇIYORUM

Birgün’den Ömür Şahin Keyif’e konuşan Onur Ünlü ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Eşyalarını satmasının pandemi döneminde üretim yapamamak sonucu yaşanan maddi kayıpla ilgisi olmadığını belirten Ünlü “Kendime alan açmak istedim.”  diyor. Ancak bu ilk anda zannedileceği gibi eşyalardan kurtulup fiziksel alan kazanmakla ilgili değil. Ünlü, amacını “İstediğim zaman üzerinden konuşabileceğim bir yerim olsun istedim. Yaptığım aslında bir site. Oradan ben başka bir şey söylemek istiyorum, ne söyleyeceğimi zaman içinde göreceğiz hep beraber.” sözleriyle açıklığa kavuşturuyor.

Onur Ünlü “Put Şeylere” filmi ile Altın Portakal kazanmıştı

ALTIN PORTAKAL DA SATILIK

Onur Ünlü’nün satışa çıkardığı şeyler arasında en dikkat çekici olanlardan biri ise “Put Şeylere” filmi ile kazandığı Altın Portakal ödülü. “Ben de ondan üç tane daha var.” diyen başarılı yönetmenin bu satışı aynı zamanda bir tepkiyi de içeriyor. Söz konusu tepkiyi şu sözlerle açıklıyor Onur Ünlü: “Malzemesini çok beğenmedim, normalde demirdir, ağırdır Altın Portakal, en son bize tahta bir şey verdiler, aldığımda da canım sıkılmıştı.”

KİŞİYE ÖZEL FİLM YAPACAK

hayatimisatiyorum.com için “Bu daha başlangıç mevzu bambaşka yerlere gidecek.” diyen Onur Ünlü siteye dair planlarıyla ilgili de konuştu: “Tek kişinin seyredebileceği filmler yapmayı düşünüyorum. Bir film yapacağım ve oradan sadece o kişi satın alabilecek, o izleyebilecek. Biraz daha radikal bir iletişim yolu tutturmayı istiyorum.” Ünlü site kapsamında tek kişilik roman yazmayı da düşünüyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder