14 Ağustos 2020 Cuma

Cüneyt Özdemir “Neden muhaliflikten AKP yandaşlığına döndünüz” sorusunu yanıtladı

Muhaliflikten AKP yandaşlığına döndüğü iddiasına dair soruya Habertürk canlı yayınında cevap veren gazeteci Cüneyt Özdemir, bir gafa imza attı. HDP yandaşı tabirini kullanmadan önce ‘affedersin’ demesi sosyal medyada tepkiye yol açtı.

BOLD – Habertürk ekranında Kübra Par’ın sunduğu ‘Açık ve Net’ programına katılan gazeteci Cüneyt Özdemir, iktidar yandaşı olduğu eleştirileriyle ilgili konuşurken tepki çeken bir ifade kullandı. “Apolitik olarak değişti mi Cüneyt Özdemir? ‘Eskiden muhaliftin, şimdi yandaşsın, iktidara yaranmaya çalışıyor Cüneyt Özdemir’ bu doğru mu” sorusunu yanıtladı. Cevap verirken kullandığı ‘HDP yandaşı’ ifadesi öncesi ‘affedersin’ deyince sosyal medya gündemine oturdu.

“Bir insanın beğendiği şeyleri söylediğim için ben onun taraftarı olmam” cümlesi sonrası Özdemir şunları söyleyince Twitter kullanıcılarının eleştirisinde kurtulamadı ve Trend Topic (TT) listesine girdi:

BÜTÜN İHALE AK PARTİ’YE DEVREDİLMİŞ DURUMDA

“Yandaşlık neyin yandaşlığı, AK Parti yandaşlığı mı? CHP yandaşlığı yok mu, İyi parti yandaşlığı yok mu, affedersin HDP yandaşlığı yok mu? Bütün yandaşlık ihalesi AK Parti’ye devredilmiş durumda. Diğer partileri destekleyenler demokrat, AK Parti’yi destekleyenler yandaş oluyor.”

Gazeteci Saygı Öztürk: Alaattin Çakıcı’ya “Takiptesin, kaç” diye bir bakan haber gönderiyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder