15 Ağustos 2020 Cumartesi

Türkiye sinemalarında 5 film vizyonda

Türkiye sinemalarında hizmet veren az sayıdaki salonda bu hafta hepsi 2019 yapımı olan beş yabancı film vizyona girme şansı buldu.

BOLD– Koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre kapalı kalan sinema salonlarının küçük bir kısmı açılsa da vizyona giren yeni filmler olmadığı için sektörde yaprak kımıldamıyor. Bu geçiş sürecinde ise daha önce vizyon şansı bulamamış bazı filmler gösterim fırsatı yakaladı. İşte haftanın filmleri…

BOYALI KUŞ

Jerzy Kosinski’nin aynı adlı eserinden uyarlanan ve kimsesiz bir çocuğun gözünden İkinci Dünya Savaşı’na bakan Boyalı Kuş “Başka Sinema” dağıtımıyla seyirciye ulaşıyor. Filmin kadrosunda Petr Kotlár, Harvey Keitel, Stellan Skarsgård, Barry Pepper ve Udo Kier gibi önemli isimler var.

MÜRİT

Riley Keough, Richard Armitage, Alicia Silverstone, Jaeden Martell ve Lia McHugh gibi isimleri bir araya getiren “Mürit” iki çocuk babası Richard’la evlenme hazırlığında olan Grace ve çocukların bir dağ evinde mahsur kaldıkları sırada evde gerçekleşen ürkütücü olayları anlatıyor.

ASLAN KRALLIĞI

Haftanın tek animasyon filminde Malturnia gezegeninde tehlikeye giren aslan krallığını kurtarmak için bir serüvene çıkan Samar ve Tusha’nın hikâyesi anlatılıyor.

GEÇİT

40 yıl önce vahşet dolu bir olaya tanık olan evde yaşananları araştıran bir grup insanın başından geçenlerin anlatıldığı filmde Ryan Merriman, Jamie Tisdale, Heather Langenkamp, Najarra Townsend ve Reinaldo Zavarce rol alıyor.

KAHRAMANLAR

TV filminden biraz hallice olan Kahramanlar’da dünyada adaleti sağlamaya çalışan bir grup kadim savaşçının hikayesi anlatılıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder