12 Ağustos 2020 Çarşamba

Muharrem İnce partisini suçlarsa bütün veriler kamuoyuna açıklanacak

Muharrem İnce’nin perşembe günü CHP Genel Merkez’e yönelik Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıkların takip edilmediği yönündeki iddiayı gündeme getirmesi halinde parti bünyesindeki bütün veriler kamuoyuna sunulacak.

BOLD – CHP’nin 37. Olağan Kurultayının ardından yeni görevlendirme ve yeni isimlerle şekillenen Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) dün yaptığı ilk toplantısında Muharrem İnce sorunu da masaya yatırıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu konuda kesinlikle konuşulmamasını isterken İnce’nin yapacağı açıklamaların içeriğine göre bir strateji belirlenmesi kararlaştırıldı.

Muharrem İnce’nin yarın Ankara’da gerçekleştireceğini duyurduğu basın toplantısında Genel Merkez’e yönelik olası suçlamalarına Genel Merkez bir yanıt verecek. Bu kapsamda Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında sandıkların tutulmadığı, partinin veri akışını sağlamadığı, CHP Genel Merkezi’nin İnce’yi bu konuda yalnız bıraktığı iddialarını gündeme getirmesi durumunda konuyla ilgili verilerin kamuoyuna açıklanabileceği ifade edildi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder