12 Ağustos 2020 Çarşamba

Dilipak’a göre AKP suç duyurusunu geri çekecek

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP’li kadınların kendisiyle ilgili yaptığı suç duyurusunun geri çekileceğini söyledi.

BOLD – İstanbul Sözleşmesi’ne destek verenleri ‘fahişe’ diye tanımladığı ‘AK Parti’nin papatyaları’ başlıklı yazısıyla tepki çeken Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde AKP’li kadınların hakkındaki suç duyurusunun geri çekileceğini iddia etti.

KONUYU STK VE BASIN DA TARTIŞACAK

Dilipak, “Süreci izliyorum. Gündemdeki tartışma konusu ile ilgili yeni birtakım adımlar bekliyorum. AK Parti’nin bu durumu teşkilat, grub olarak tartıştıktan sonra, yeni bir karar verilmesinin ardından, henüz muhtevasını bilmediğim suç duyurusunun geri çekileceğini düşünüyorum. Bu konuyu bu süreçte STK ve basın da tartışacak” değerlendirmesini yaptı.

OKURLARA DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Ayrıca şu ifadeleri kullandı: “AK Parti tarafından, kuruluş yıl dönümü töreni ve MKYK toplantısı sonrası yapılacak açıklamadan sonra, tekrar kapsamlı bir açıklama ile yol haritamı okurlarımla paylaşacağım. Duam aklı selimin geri dönüşü yönündedir. Bu vesile ile okurlarıma destekleri için teşekkür ediyorum.”

AKP Abdurrahman Dilipak’a dava açmaya hazırlanıyor: Kim kimdir belli oluyor!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder