11 Aralık 2020 Cuma

Adalet Bakanlığı personeli 29 kişiye gözaltı: Yine ters kelepçe

Ankara merkezli 10 ilde Adalet Bakanlığı çalışanlarına yönelik operasyonda 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında infaz koruma memuru, cezaevi katibinin de bulunduğu farklı birimlerde çalışan 29 kişi gözaltına alındı.

BOLD – Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Adalet Bakanlığı çalışanı ihraç ve aktif görevdeki 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce aralarında infaz koruma memuru, cezaevi katibi ve farklı birimlerde görevli olarak çalışan 19’u aktif görevde, 14’ü ihraç edilmiş 33 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Ankara merkezli İstanbul, İzmir, Balıkesir, Amasya, Bolu, Aksaray, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 29 şüpheli gözaltına alınırken 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

TERS KELEPÇELİ GÖTÜRÜLDÜLER

Ankara’da gözaltına alınan şüphelilerin ters kelepçeli halde Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınanlar daha sonra Ankara Emniyetine götürüldü.

Tacizle suçlanan yazar intihar etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder