8 Aralık 2020 Salı

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ sergisi bu yıl dijital platformda

Türkiye’nin ilk ve tek kadınlara özel fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” sergisi, bu yıl dijital platformda ziyaretçileriyle buluşuyor.

BOLD– Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 14. kez düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında ödüle değer görülen eserler açıklandı. Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre Berna Nalçacı “Sevgi” adlı fotoğrafıyla birinci olurken “Torlukçular” adlı fotoğrafıyla Funda Öztürk ikinciliği, “Sevgililer” adlı fotoğrafıyla Aslı Ayyürü üçüncülüğü elde etti.

14 YILDA BİNLERCE FOTOĞRAF

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun danışmanlığıyla düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” yarışması, kadının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Berna Nalçacı’nın yarışmada birinciliği elde eden “Sevgi” isimli fotoğrafı

İlk kez 2007 yılında düzenlenen yarışmaya bugüne kadar 21 binden fazla kadın fotoğrafçı 83 bini aşkın eserle katıldı. Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri haline gelen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” kapsamında bu yıl sergilenen fotoğrafları anadoluhayat.com.tr/kadin-gozuyle-hayattan-kareler-dijital-sergi adresinden inceleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder