12 Aralık 2020 Cumartesi

HDP’den Bahçeli’ye: Partimiz yerine ağzınızı kapatırsanız büyük iyilik etmiş olacaksınız

HDP, partilerinin kapatılmasını isteyen MHP lideri Devlet Bahçeli’ye cevap verdi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “HDP’yi kapatmak yerine ağzınızı kapatırsanız ülkenin geleceğine büyük iyilik etmiş olacaksınız.” denildi.

BOLD – Sosyal medya hesabından HDP’nin kapatılmasını isteyen MHP lideri Bahçeli’ye sosyal medya hesabından cevap geldi. HDP Bahçeli’ye “HDP’yi kapatmak yerine ağzınızı kapatırsanız ülkenin geleceğine büyük iyilik etmiş olacaksınız.” dedi.

BAHÇELİ: BU TERÖR YATAĞI KAPATILMALI

HDP’ye ağır eleştiriler yönelten ve partinin kapatılmasını isteyen Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda “HDP isimli husumet ve hıyanet oluşumu demokrasinin ardına saklanarak, özgürlük ve insan hakları sığınığına yuvalanarak Türkiye’ye meydan okumaktadır. HDP bir terör sorunudur, bölücülük yuvasıdır, fitne tezgahıdır, demokratik güvenliğimize doğrulmuş melun bir silahtır. Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır” ifadelerini kullanmıştı.

HDP: SİZE RAĞMEN DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ

HDP de resmi hesabından Bahçeli’ye cevabında sert eleştirilerde bulunarak “Bahçeli’ye yanıtımızdır; İktidara dayanarak, sarayın konforlu gölgesine sığınarak mafyacılık yapanlar bu ülkenin gerçek düşmanlarıdır. Size rağmen bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. HDP’yi kapatmak yerine ağzınızı kapatırsanız ülkenin geleceğine büyük iyilik etmiş olacaksınız…” ifadeleri kullanıldı.

HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü de sosyal medya hesabından Bahçeli’nin paylaşımını alıntılayarak verdiği yanıtta ise “Sizin sorununuz ‘hazım’ değil; ‘çoklu organ yetmezliği’. Vadeniz doldu…” dedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder