11 Aralık 2020 Cuma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının yeni filmi: Direniş Devlet

Fahrettin Altun’un başında olduğu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığının Direniş Devlet adlı bir film çektiği öğrenildi. İstanbul’da çekileceği belirtilen filmle ilgili İstanbul Valiliği, kurumlara yazı göndererek çekim için kolaylık sağlanmasını istedi.

BOLD – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın çekeceği Direniş Devlet adlı film projesi, İstanbul Valiliğinin İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine gönderdiği yazı üzerine ortaya çıktı.

İstanbul Valiliğinin İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine gönderdiği yazıda, filmin 10 Aralık 2020 ile 31 Ocak 2021 tarihleri arasında İstanbul’da çekileceği kaydedildi.

Gazeteci Sinan Tartanoğlu’nun ulaştığı yazıya göre İstanbul Valiliği, İstanbul’daki kurum ve kuruluşlara çekim faaliyetlerinde kolaylık sağlanması talimatı verdi. Yazıda İstanbul’da belirlenecek alanlarda insansız hava aracı çekimlerinin de yapılacağı, film çekim ekibine, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı gün ve saatlerde şehir içi ulaşım için bürokratik kolaylığın sağlanması istendi.

Tacizle suçlanan yazar intihar etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder