12 Aralık 2020 Cumartesi

CHP’lilerden Fahrettin Altun’un 5 maaşına videolu tepki: Ne ettin Fahrettin?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun’un 5 maaşıyla ilgili  ‘hayır hasenata harcadım’ açıklamasına CHP’den videolu tepki geldi. CHP’liler, Altun ve eşinin maaşla ilgili savunmasına ‘Ne ettin Fahrettin’ başlıklı videoyla tepki gösterdi.

BOLD – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM kürsüsünden Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun’un 5 maaş aldığına dair iddiayla ilgili CHP’lilerin hazırladığı video, birçok partilinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu, Meclis’te yaptığı konuşmada isim vermeden hükumet üyelerini işaret ederek, “Onların bazıları ve onların bazı adamları bir maaş yetmiyor, iki maaş yetmiyor, üç maaş yetmiyor, dört maaş yetmiyor, beş maaş alıyor. Yahu bu kadar işsizlik varken birilerinin bu kadar maaş almasını; üstelik yüksek maaş almasını sizin vicdanınız kabul ediyor mu?” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarına Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun tepki gösterdi. Fahrettin Altun, Whatsapp grubundan Borsa İstanbul’dan aldığı maaşı hayır ve hasenat işlerine harcadığını söyledi. Fatmanur Altun ise THY Yönetim Kurulu üyeliğinden aldığı maaştan feragat ettiği açıklaması yaptı.

CHP’li hesapların paylaştığı videoda Fahrettin Altun ve eşine, “İddialar asılsızsa neden üzerinize alınıp savunmaya geçtiniz” sorusu yöneltildi.

KHK’lılara ‘ağaç kökü yesinler’ diyen AKP’li Osman Zabun kansere yakalandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder