12 Aralık 2020 Cumartesi

Marvel Loki, The Falcon and The Winter Soldier ve WandaVision dizilerinden fragman yayınladı

Avengers Endgame ile Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü dönemini kapatan Marvel, 4. Fazda filmlerin yanında yer vereceği dizilerden yeni fragmanlar paylaştı.

BOLD– Koronavirüs sebebiyle prodüksiyon ve vizyon takvimi büyük değişikliğe uğrasa da Marvel merakla beklenen çalışmalarını sürdürüyor. MCU’nun (Marvel Cinematic Universe) yeni döneminde filmler kadar diziler de büyük yer tutuyor. Birçok yeni Star Wars yapımının da duyurulduğu Investor Day etkinliğinde Marvel de yeni dizilerinden fragmanlar yayınladı.

LOKİ

Avengers: Engame’in içeriğinin büyük oranda şekillendireceği Loki dizisinde, karakterin Uzay Taşı’nı alıp kaçtıktan sonra yaşadıkları anlatılacak. Dizi hakkındaki bilgiler henüz çok kısıtlı olsa da Loki’nin arklı zamanlara ve farklı evrenlere yolculuk edeceği biliniyor. Loki karakterini Avengers ve Thor fimlerinde olduğu gibi Tom Hiddleston canlandırıyor. Ünlü komedi oyuncusu Owen Wilson da dizinin kadrosunda.

2021’de izleyiciyle buluşacağı açıklanan Loki’nin ilk fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER

Anthony Mackie (The Falcon) ve Sebastian Stan’in (The Winter Soldier) başrollerini üstlendiği The Falcon and The Winter Soldier dizisinde, Avengers timinin iki üyesi “Captain America Civil War” filminde Yenilmezler’i birbirine düşüren Baron Zemo ile mücadele edecekler. Ünlü kötü karakteri yine Daniel Brühl canlandıracak.

Mart 2021’de izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

WANDAVISION

Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ve Vision (Paul Bettany) karakterlerine odaklanacak dizi, epik Marvel filmleri ile sit-com dizilerinin bir karışımı gibi olacak. Altı bölümden oluşan dizinin bu iki farklı konsepti nasıl birleştireceği merak ediliyor.

15 Ocak 2021’de ekranlarda olacak WandaVision dizisinin yeni fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder