2 Mart 2019 Cumartesi

2-1’den sonra dağıldık

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ardından Kayserispor’a da puan kaybeden Beşiktaş, zirve yarışında büyük kayıp yaşadı.

Geçen hafta Fenerbahçe ile evinde 3-3 berabere kalan Kartal, Kayserispor ile de sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Siyah-Beyazlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş, üç maçta 6 puan kaybettiklerini belirterek savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.

MALESEF KOLAY GOL YİYORUZ

Tecrübeli çalıştırıcı, “Oyunun kontrolü skor olarak lehimize geçti. Rakip disiplinli oynuyor. Az gol atan, az gol yiyen bir takım. Maalesef çok kolay gol yiyoruz. Yine de pozisyonlar bulduk. 2-1’den sonra dağıldık. Rakip de istekli oynadı.

Biz önde olduğumuz anlarda avantajı kullanamadık. 2 puan kaybettik. Kazanmak için geldik, öne de geçtik ama kazanamadık. Üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

SAVAŞMAYA DEVAM

Şenol Güneş şampiyonluk konusunda ise şunları söyledi: “Puan kaybı yaşadık ve gerideyiz. Erzurum, Fenerbahçe ve bu maç… Kaybettiğimiz puanlar var. Oyunumuzun daha iyi olması gerek. Puan kaybıyla moral olarak geriye düştük.

Galatasaray önümüzde, Başakşehir daha da önde. Biz yukarıya oynayacağız. Kendimizi 3.sırada görmek istemiyoruz. Futbol hatalar oyunu. Bazen geride kalabilirsiniz. Ama yarışmaya ve savaşmaya devam.”

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder