2 Mart 2019 Cumartesi

Okan Buruk: Büyük maçlardan etkilenen hakem

Fenerbahçe’ye son dakikalarda penaltıdan yediği golle 3-2 mağlup olan Çakkur Rizespor’da Teknik Direktör Okan Buruk hakemlere tepkili.

Başarılı çalıştırıcı, “Keşke 1 kişi eksik oynasaydık. O zaman maç daha zevkli olurdu.” diyerek şunları söyledi: “Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Olmayan bir kornerle bir gol yedik. Daha sonra 10 kişi kaldık, hakemin kararı doğruydu.

Bazı Fenerbahçeli oyunculara sarı kart gösterilmedi ama bizim kırmızı kart kararı doğruydu. Biraz önde basarsak 10 kişi olmamızın önemi olmayacağını söyledim devre arasında. Nitekim de öyle oldu.’

PENALTIDAN ÖNCE OFSAYT VARDI

Okan Buruk penaltı ile ilgili düşüncelerini de açıklayarak “Ofsayt olan bir pozisyonun penaltı olmasıyla birlikte maçı kaybettik. Fenerbahçeli futbolcuları tebrik ederim tabii ki. Ama maçtan önce soru işaretlerimiz vardı.

Büyük maçlardan etkilenen bir hakem olduğunu biliyorduk. Pozisyonun ofsayt olduğunu düşünüyorum. Çok fazla gündem olmaz, çok fazla gösterilmez. Oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptı. Her iki takım da inşallah bundan sonraki haftalarda daha başarılı olur” ifadelerini kullandı.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder