2 Mart 2019 Cumartesi

Ersun Yanal’dan hakemlere: Umarım hakem takımı toparlanır

Fenerbahçe Teknik direktörü Ersun Yanal, “Takımın neresinden yakalarsan orasından eleştirilebilecek yönleri var” dedi.

Fenerbahçe, 10 kişi kalan Çaykur Rizespor’u maçın son bölümünde bulduğu penaltı golü ile 3-2 mağlup etti. Sarı-Lacivertli takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal takım olma konusunda sıkıntılar olduğunu belirterek “Rakibimizi kutluyorum.

Son 3 maçın ortalaması 119 idi. 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik almış bir takım. İyi oynayan bir rakibimiz vardı. Beşiktaş maçında takdir edilecek bir sonuç vardı. Takım olma konusundaki sıkıntılar vardı. Böyle bir sarmalın içindeydik.” ifadelerini kullandı.

NERESİNDEN YAKALASAN ELEŞTİRİLECEK YÖNLER VAR

Tecrübeli çalıştırıcı oynadıkları futbolun eleştirilecek çok noktası olduğunu vurgulayarak “Oyunu eleştirecek çok yönler var. Neresinden yakalarsan orasından eleştirilebilecek yönler var.

3 puan almak sevindiriciydi. Fenerbahçe, sonuçlar aldıktan sonra çok daha farklı futbol oynadığını göstereceğini biliyorum. Taraflı tarafsız yorum yapan herkesin takdirini de biliyorum.” dedi.

Fenerbahçe Serdar Aziz’le mutlu

HAKEMLERİ TARTIŞMAK İSTEMİYORUZ

Maçın hakemi ile ilgili olarak da düşüncelerini paylaşan Yanal şunları kaydetti: Tartışılacak çok şey var. Hakemleri tartışmak istemiyoruz. Rizespor da biz de tartışacağız. Bizim çok ilgilendiğimiz bir konu değil. Yeni bir MHK ekibi yola çıktı.

Umarım kısa sürede hakem takımı toparlanır. Hakemlere destek olmalıyız. Bizim lehimize de rakibin lehine de hatalar yapılıyor. Dileğimiz maçın sonucunu etkilememesi.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder