2 Mart 2019 Cumartesi

Akşener: Seçmen AKP’nin kulağını çekecek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Martta, AKP’nin İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Antalya’yı kaybedeceğini dile getirerek, seçmenin kulak çekeceğini söyledi. Kulak çekilirse emeklilikte yaşa takılanlar, 3600 ek gösterge, emekliye zam ve esnafa teşvik sorunlarının çözüleceğini kaydetti.

Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart balkon konuşmasında ‘Ey aziz milletim, verdiğiniz mesajı aldım. Gereğini yapacağım’ diyeceğini ileri sürerek, “O andan itibaren aziz Türk milletinin her bir ferdi velinimet olacak ama oylar giderse. Gitmezse ‘Herkes halinden memnun’ diyecek. Dolayısıyla ertesi gün zam yağmuru olacak” ifadelerini kullandı.

MARTIN SONU BAHAR BİRLİKTE İYİ OLACAĞIZ

Partililerden bütün seçmenlere ulaşmasını isteyen Akşener, “Seçmene ulaşacaksınız, kapı kapı zil çalacaksınız. Elini tutmadığınız kimse, sizin değildir” dedi. Akşener, Türkiye’de yalana, talana, hırsızlığa, israfa ve kayırmaya hayır diyen bir irade olduğunu dile getirdi. Akşener, “Martın sonu bahardır. Hep beraber iyi olacağız” şeklinde konuştu.

HAKARET VE İFTİRALARA ASLA CEVAP VERMEYECEKSİNİZ

Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi ile yapılan işbirliğinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını da belirterek, “Bu birlikteliği ortadan kaldırmak için her türlü hakaret, iftira, fitne ile karşı karşıya kalacaksınız ve kalıyorsunuz. Asla cevap vermeyeceksiniz” diye konuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder