2 Mart 2019 Cumartesi

Arsenal’in eski kalecisi Wilson: Mesut Özil sinir bozucu

Sezon sonunda Arsenal’den ayrılacağı iddia edilen Mesut Özil için Arsenal’in eski kalecilerinden Bob Wilson ilginç bir yorum yaptı.

Geçen hafta Arsenal, Bournemouth’u 5-1 mağlup ederken Mesut Özil maça damgasını vuran isimlerden biri olmuştu. 1 gol 1 asist ile oynayan Mesut, maçı kazandıranların başında gelmişti. Arsenal’in eski kalecilerinden Bob Wilson, bu performansı sonrası yıldız oyuncuyu hem övdü hem de eleştirdi.

EN DOĞAL YETENEKLERE SAHİP

Bugün ligde oynanacak Tottenham maçı Arsenal için büyük önem taşıyor. Zirveyi kovalayan ev sahibi karşısında Mesut’un ilk 11’de oynayıp oynamayacağı şimdilik belirsiz. Love Sport Radio’ya konuşan İskoç futbol adamı, Mesut Özil’i “Arsenal tarihindeki en sinir bozucu futbolcu” olarak nitelendirirken yeteneklerinin hakkını da verdi.

Türk asıllı oyuncunun Tottenham karşısında oynaması halinde göstereceği performans da merak ediliyor. Mesut Özil’in yeteneğine vurgu yapan Wilson, “Uzun zamandır gördüğüm en doğal yeteneklere sahip oyuncu o. Saha içinde diğer oyuncuların göremediklerini görüyor.” dedi.

Mesut’un Bournemouth maçındaki performansını da değerlendiren Wilson, şunları kaydetti: “Mesut Özil’in Bournemouth maçındaki performansı, o oynamadığı zamanlarda Arsenal’in ne kaybettiğini net bir şekilde gösterdi”

SEYİRCİYİ COŞTURACAK KADAR BÜYÜK KAPASİTESİ VAR 

Yıldız futbolcuyu ‘sinir bozucu’ olarak nitelendiren Bob Wilson, nedenini ise şu şekilde açıkladı: “Mesut’un çok sinir bozucu bir yönü var. Maçlarda hangi oyuncunun ön plana çıkacağını tahmin edemezsiniz ama Mesut eğer günündeyse seyirciyi coşturacak kadar büyük bir kapasiteye sahip. Onun, daha fazlasını yapabileceğini bilmek, bu durumu daha da sinir bozucu hale getiriyor”

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder