2 Mart 2019 Cumartesi

Karamollaoğlu: Ülkeyi yönetenlerin beka sorunu var

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ülkemizin bir beka sorunu olduğu kanaatinde değiliz. Beka problemi yok mu? Var ama ülkenin değil ülkeyi yönetemeyenlerin bir beka problemi var” dedi.

Cumhur ittifakı tarafından dillendirilen, Beka sorunu tartışmasına değinen Karamollaoğlu, ülkede bir beka sorunu olmadığını belirtti. Yerel seçimin beka meselesi ile ne alakası olduğunu sordu. Ülkede yönetimin değişmeyeceğini hatırlattı.

ÜLKENİN SORUNU TANZİM SATIŞLA ÇÖZÜLMEZ

Karamollaoğlu, ülkenin problemlerinin tanzim satışlarıyla çözülemeyeceğine de değinerek, “İki tehlike var. Bakkallarla veya süpermarketlerle rekabete girerseniz ya onlar yok olur veya ülkeyi zarara uğratırsınız. Daha da tehlikelisi üretici, çiftçi, sebzeci ve meyveciyle rekabet içine girerseniz bu sefer bütün gıdanızı dışarıdan getirmek mecburiyetinde kalırsınız” ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERDE BİR DEVRİM YAPACAĞIZ

Mahalli seçimlerde büyük bir devrim yapacaklarını ifade eden Karamollaoğlu, “Biz Türkiye’de bin 389 seçim bölgesinin tamamında seçime giren tek partiyiz. İttifaklar falan bizi bağlamaz. Yerel seçimlerinde gösterilecek başarı ile ülke yönetimine talip olacağız” dedi.

31 MARTTA SEVGİ SANDIĞA YANSIYACAK

Karamolllaoğlu, “Genel yönetimden önce mahalli idarelerde ‘Milli Görüş’ geleneğinin ne olduğunu hizmet ederek göstereceğiz. Seçmen Allah sizden razı olsun, sizi destekliyoruz’ diyorlar ama geçen dönem olduğu gibi bu sevgi sandığa yansımıyor. Artık eski safdillik kalktı gibi gözüküyor. İnsanlarımız, ben bile söylemeden ‘Sizinle beraberiz, sizi sandıkta destekleyeceğiz’ diyorlar. 31 Mart ülkemizin Saadet’e olan güveninin sandığa yansıdığı gün olacak” şeklinde konuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder