1 Mart 2019 Cuma

Antalya’da Ankara güçlü

Süper Lig’in 24. haftasının açılış mücadelesinde Ankaragücü deplasmanda Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti.

Maça etkili başlayan taraf ev sahibi olurken, Akdeniz ekibi henüz 2. dakikada Mevlüt Erdinç ile gole yaklaştı. Etkili oyununu sürdüren Antalyaspor 19. dakikada kornerden gelen ortaya kafa vuruşunu yapan Chico’nun golüyle 1-0 öne geçti.

Ankaragücü, bu gole 2 dakika sonra Orgill ile cevap verdi. Başkent ekibi, 26. dakikada Orgill’in bir kez daha sahneye çıkmasıyla skoru 2-1’e getirdi. Tempolu geçen ilk yarının 30. dakikasında Antalyaspor’da son haftaların formda ismi Nazım Sangare maça eşitliği getirdi: 2-2.

Gol düellosu şeklinde geçen ilk yarının 41. dakikasında Ankaragücü’nde Orgill bir kez daha ağları havalandırdı ve skoru 3-2’ye getirdi. Bu, aynı zamanda Orgill’in maçtaki üçüncü golüydü.

İkinci yarıda Ankaragücü tempoyu düşürerek skoru korumaya çalıştı. Antalyaspor ise Mevlüt Erdinç ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Doukara ile etkili olmayı düşündü. 73. dakikada sol kanattan yapılan ortaya kafa vuran Mevlüt Erdinç’in şutu direkten oyun alanına döndü.

Karşılaşmanın 90+6. dakikasında Tyler Boyd’un golüyle skoru 4-2’ye getiren Ankaragücü, Antalya’dan galip ayrıldı. Başkent ekibi puanını 30’a yükseltirken, Antalyaspor 32 puanda kaldı

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder