1 Mart 2019 Cuma

Yıllarca Teröre Boyun Eğmemiş Bir Esnafım

Merhaba,

Müsaadenizle ismim saklı kalsın. Ben, evli ve dört çocuk babasıyım. 25 yıldır esnaflık yapıyorum. Geçen bu yirmi beş yıllık esnaflık hayatımdan çekmediğim sıkıntı kalmadı, özellikle Doğu bölgesinde bulunduğumdan yıllarca PKK terör örgünün tacizinden çok çektim, kendilerine boyun eğmeyip haraç vermediğimden bir kaç kez işyerimi ateşe verdiler, zarar üstüne zarar verdikleri yetmezmiş gibi onurumu kıracak şekilde insanların gözü önünde darp ettiler.

Tek istekleri devletime milletime askerime silah çevirdiklerinde benim de onlara destek vermemi arzuluyorlardı, ama ben hiç bir zaman canım pahasına da olsa aziz devletime böyle bir ihanete düşmedim, hele bir de miting veya gösteri günleri olduğunda işyerimizi cebren kapattırırlardı, yılın en az kırk günü işyerimiz kapalı kalırdı. Anlayacağınız yıllarımız çileyle geçti, yalnız ben değil civarımdaki tüm esnaf arkadaşlarımın çilesiydi bu.

Nihayet bugünlere kadar gelebildik Allaha şükürler olsun başımız dik alnımız açık bir şekilde milletimize devletimize hizmetten geri durmadık meşruluğuma hiçbir halel getirmedim. Bunun yanı sıra elimden geldiğince maddi zorluk çeken insanlara faydalı olmaya çalıştım, şuana kadar kapıma gelen bana el açan hiç kimseyi boş çevirmedim.

Bir grup müfettişler işyerimi denetlemeye geldiler. Bir kaç saatlik denetimden bir şey çıkmayınca en son terör örgütüne lojistik destek sağlamaktan sorgu sualsiz işyerime yüklü miktarda ceza yazdılar ve halen tutuklanma talebiyle mahkemem devam ediyor. Birkaç ay içinde hayat bana zehir oldu. Ben ki yıllardır sırf Vatan sevgisinden canımı malımı ortaya koyarak terör örgütlerine boyun eğmedim ama ne gariptir şuan terörist olmakla suçlanıyorum ve tek gerekçe yardıma muhtaç insanlara yardım etmek.



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/03/01/yillarca-terore-boyun-egmemis-bir-esnafim/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder