25 Mart 2021 Perşembe

AKP’den ‘hiçbir şey olmasa da bir şey oldu’ açıklaması: Yatay çekimde üst üste binmiş gözüküyor

AKP’nin koronavirüs tedbirlerini yok sayarak Ankara’da yaptığı Büyük Kongredeki kalabalığa yapılan eleştirilere Grup Başkanvekili Cahit Özkan cevap verdi: “Bir kilometrekarelik alanda inanın yatay çekimde, insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor.”

BOLD – AKP’nin koronavirüs tedbirlerini dikkate almayıp çevre illerden otobüslerle taşıyarak doldurduğu Ankara Spor Salonundaki kongre kalabalığı tepki çekti.

AKP’nin 7. Olağan Kongresine Kovid-19 salgın kurallarını ihlal ettiği eleştirilerine AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kalabalık görüntünün kameraların yatay çekim yapmasından kaynaklandığı cevabı verdi.

Resim

AKP’nin koronavirüs salgınına rağmen 7’nci Olağan Kongresindeki kalabalık tepki çekti

YATAY ÇEKİMDE İNSANLAR ÜST ÜSTE BİNMİŞ GÖZÜKÜYOR

Haber Global’e konuşan Özkan, “Kalabalığın içerisinden bir şekilde geçtik ve kongre alanına girdik. Sizler de medya anlayışıyla çok da iyi takdir edersiniz ki, orada yapay bir çekimi dikkate aldığınız zaman bir kilometrekarelik alanda inanın yatay çekimde, insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor. Oysaki o kalabalığın içerisinde bulunduğunuz zaman orada çok daha küçümsenmeyecek bir mesafe vardı. Ben orada yapay bir kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum” dedi.

SU İÇMEK DIŞINDA MASKEYE DİKKAT ETTİLER!

Kongre alanına gelen bütün delegelerin Kovid-19 testinden geçirildiğini belirten Özkan, “İnanın su içmek için zaruret haricinde hiçbir şekilde teşkilat mensuplarımızın maske, mesafe, temizlik kurallarına riayetsizlik göstermediğinin altını çizmek lazım. Bu konuda bir hassasiyet vardı. Biz bunu özellikle gözlemledik. Özellikle de salon içerisinde gerek kolonya ve temizlik malzemeleri konusunda da bir sıkıntı söz konusu değildi” ifadelerini kullandı.

GÖRECEKSİNİZ VAKA ARTIŞI OLMAYACAK

1,5 metre kuralına uyulduktan sonra koronavirüs bulaşma ihtimalinin sıfır olduğunu savunan Özkan, “Tedbire riayet ettikten sonra maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet ettikten sonra inanın 1,5 metrede bir Kovid’in bulaşma ihtimali sıfırdır. Bu anlamda göreceksiniz, önümüzdeki 1 haftalık süreçte yine bütün Türkiye genelinde gözlemlenecektir. Burada bir vaka artışında herhangi bir değişiklik olmayacağını umut ediyor ve inanıyoruz” dedi.

AKP’LİNİN ZEKA SEVİYESİNE UYGUN BİR AÇIKLAMA

AKP’li Özkan’ın yatay çekim sözlerine CHP’li Eren Erdem, sosyal medyadan “Niye yatay çekim yapıyorsunuz vicdansızlar. Yanılsama oluşturuyorsunuz yahu” cevabı verdi. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, “AKP Seçmeninin zeka seviyesine uygun bir açıklama olmuş 😉 yatay çekim kısmı inandırıcı” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan’ı överken Allah’a şirk koşan Fevai Arslan koltuğu kaptı

AKP’den ‘hiçbir şey olmasa da bir şey oldu’ açıklaması: Yatay çekimde üst üste binmiş gözüküyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder